my nuffnang

Pages

Saturday, January 19, 2013

Persandingan Ummi Hafilda Dan Dr Zaman Khan Di PWTC (Gambar)

Majlis resepsi persandingan Ummi Hafilda Ali, 45 dengan Dr Zaman Khan, 33, berlangsung meriah dengan dihadiri kira-kira 800 orang jemputan termasuk perdana menteri dan isteri. Mengangkat tema 'Syurga Khayalan', pelamin indah menjadi penyeri Dewan Merdeka Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) pada hari bersejarah pasangan mempelai ini.


Dewan bertambah berseri apabila Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak dan isteri Datin Seri Rosmah Mansor turut hadir meraikan hari bahagia pasangan ini. Najib yang berpakaian warna sedondon dengan isterinya tiba di dewan tepat pukul 8.40 malam dan diberi penghormatan oleh hadirin. Suasana dewan bertukar kepada 'mood' romantis tatkala pasangan mempelai melangkah masuk ke dalam dewan sambil diiringi alunan lagu 'Hero' dendangan Mariah Carey.

Maharaja Lawak Mega Final Jozan Video Jom Tengok

Jozan telah dinobatkan sebagai JUARA Maharaja Lawak Mega 2012 dengan mengatasi kumpulan Jambu, Shiro, Boboi dan Saywho. Juara mendapat hadiah wang tunai RM500 ribu dan hadiah sampingan sumbangan Astro. Jom tengok video persembahan JOZAN final Maharaja Lawak Mega 2012 tu.


Klik yang bawah ni ya.


Tahniah untuk mereka.

-- Perodua Panggil Balik Semua Myvi Baru Ganti Lajur Stereng EPS
-- Video Jozan Maharaja Lawak Final 24 Jun 2011
-- Love You Mr Arrogant Episod Akhir Sinopsis